Undersøgelse og behandling

Klinikken er lukket til d.12.8.2024

Ved første besøg her deltager både barnet/den unge og så vidt muligt begge forældre. Sammen taler vi om baggrunden for henvisningen og laver en undersøgelsesplan
Undersøgelsen består typisk af 3-8 besøg i klinikken og foregår i almindelig arbejdstid. Det vil være forældresamtaler og samtaler med barnet/den unge. Der laves ofte test og I skal udfylde forskellige spørgeskemaer. Der indhentes oplysninger fra skole og/eller daginstitution.

Forløbet følges op af en samtale med tilbagemelding på undersøgelsen og aftaler om videre plan og evt. behandling. Det aftales også, om der skal tages kontakt til skole/PPR, socialforvaltning eller andre.
Hvis der er behov, er der mulighed for at afholde et netværksmøde i klinikken, hvor undersøgelsesresultaterne formidles.

Et eventuelt efterfølgende behandlingsforløb kan bestå af samtalebehandling. Dette kan forgå alene, med forældre eller i en samtalegruppe med andre jævnaldrende børn eller unge. Der kan gives vejledning/rådgivning til barnet og forældre (psykoedukation) og nogle børn/unge vil blive tilbudt medicinsk behandling.

picture here
Kontakt
picture here
Hvem er klinikken for
picture here
Henvisning
picture here
Personale
picture here
Forside